דף הבית > פאסט קייק
פאסט קייק
199
משלוח חינם
פירוט על המוצר

פאסטקייק - מולטיקייק



פאסט קייק או מולטיקייק.
לא משנה איך  תקראו לזה זה טעים.
5 תבניות לפופ קייק  - וואפל בלגי
בייגלס - פיצות ועוד
אין צורך בשמן
מתנקה בשניה.
תענוג לכולם  רק לשים בלילה ולהמתין
בין  ל-15 דק' לאפייה
קומפקטי ונוח לאחסון
שנה אחריות מהיבואן .

 

כמה כוכבים תיתנו למוצר? (0)
הוספה לסל
הכתבות שלנו
מנדולינה לקיצוץ ירקות סלט כרוב במיונז איך עם המנדולינה לקיצוץ ירקות? התשובה דיי פשוטה. כשרוצים סלט כרוב קצוץ ואגב גם גזר יתקבל בברכה מוציאים את סכין הג'וליאני. מדובר בסכין עם הסכינים הקטנות והצפופות. פשוט העבירו את הכרוב קדימה ואחורה בזהירות על הידיים והכרוב יצא לכם דק דק קצוץ קצוץ. רק להוסיך מיונז מעט שמן זית לימון מלח ופלפל ואיזה גזר שנקצץ באותה שיטה וזהו אפשר להגיש. בעזרת המנדולינה לחיתוך ירקות שהוא קוצץ ירקות מספר 1 בעולם התוצאות יוצאות מעולה. מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 BORNER עושים קורס בישול ? תדמור ? אפיית לחמים ? עוגות? שפים ? תנו לסטודנטים שלכם את המנדולינה של חברת BORNER  מנדולינה בורנר היא קוצץ הירקות הטוב בישאל וכמובן גם בעולם. רמת חיתוך גבוהה שאי אפשר להשוות לשום מקום . צרו קשר באתר וניתן לכם פרטים ומחיר מיוחד לסטודנטים שלכם . קוצץ ירקות מנדולינה בורנר V5 עם כל האביזרים במחירים הטובים בארץ. קוצץ ירקות קוצץ כל ירק ופרי שתרצו אפילו שוקולד, רק תדאגו לשמור על האצבעות. מעוניינים בקוצץ הירקות מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן על הלינק.  
להמשך קריאה >
מנדולינה לקיצוץ ירקות אז איך איך מנקים מנדולינה לקיצוץ ירקות של חברת בורנר V5 הגרמני המקורי ? האמת שהניקוי הוא מאוד פשוט , מתחת לברז מים ואם ממש עמד אז אפשר להשרות מעט במים עם נוזל כלים ולייבש. אפשר להשתמש בצמר פלדה אבל לא לשפשף , הכי מומלץ להשתמש במברשת ניקוי חזקה. אם בכל זאת אתם מעוניינים להכניס את המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 למדיח הכלים דאגו שהיא לא תשאר שם לאחר סיום הפעולה. למה? מפני שסכינים לא חיים טוב בלחות. לכן ממולץ ישר אחרי סיום פעולה המדיח להוציא את המנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 וייבש ולהחזיר את הסכינים למעמד ומשם על השיש או בארון. אין צורך להשחיז את סכיני המנדולינה הוא מושחזים משוננים בלייזר ולכן המנדולינה מחזיקה שנים. מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. מה  האופציות ? למען האמת יש המון אופציה במנדולינה לחיתוך ירקות. אז איךעושים צ'יפס בטטה? האמת מעוד פשוט . לוקחים את סכין הצי'פסים עם המרווחים הגדולים , אם הבטטה גדולה חותכים לשניים ומשתמשים בכובע SAFETY של המנדולינה. אחרי שיצרתם את הצ'יפסים מתכון מגניב: אם יש לכם תנור טורבו או AIR FRYER פשוט תעשו צ'יפסים עם סכין הצ'יפסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. קצת מלח גס ולתנור  לקראת הסוף זרקו על זה קצת מוצרלה, תראו איזה כיף זה. לנגב עם לבנה או כל ממרח מגניב אחר מגואקמולי ועד סלסה. בתיאבון. המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר V5  סלט פפיה   אז מה נעשה היום ? סלט פפיה ירוקה ! איך ? יש רק דרךל אחת לעשות סלט פפיה ירוקה , קודם כל לכו לשוק וקנו פפיה ירוקה, לא צהובה ולא הפרי אלה הירק. עגבניות שרי , בוטנים רוטב דגים , קצת גזר  פלפל צ'ילי חריף ובתחלס זהו. מה עושים עכשיו ? גורסים קצת את הבוטנים  חותכים את השרי לחצי שמים בצלחת עם קצת מלח והרוטב דגים כ6 כפות מוסיפים כמה טבעות של פלפל צילי עכשיו הגיע החלק הכי חשוב לוקחים את המנדולינה בורנר V5 לקיצוץ ירקות שמים את הסכין של הגוליאני . מדובר בסכין הדקה מקלפים את הפפיה חותכים לחצי ומתחילים ליצור את הרצועות המנדולינה של בורנר V5 לקיצוץ ירקות עושה עבודה מעולה ומקלה עליכם במטבח . לוקחים את שערות פפיה שיצרתם עם המנדולינה בורנר V5 ונהנים . אהה כן מערבבים הכל ביחד ושמים קצת כוסברה ולהגיש על מצע חסה או בקערה.  רוצים לראות מה עוד המנדולינה של בורנר יודעת לעשות ?  לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. אחד המתכונים שאני אוהב לעשות עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 BORNER הם רצועות בטטה בMULTI CHEF יש לכם כזה? נו הפלטה הזו שמחממים עליה דברים , אחלה מוצר, אם אין שימו בתנור טורבו. בקיצור מה שעושים זה משתמשים בסכין של המנדולינה של הסלייסים עושים סלייסים בערך של 5 עד 10 מ"מ את הסלייסטים משתמנים מעט בשמן זית ושמים עם מלח גס , כל 3 דקות בערך הופכים ושמים מעל טימין טעים בטירוף! המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >