דף הבית > סיר טיגון חשמלי ללא שמן TYPHOON
סיר טיגון חשמלי ללא שמן TYPHOON
295
משלוח חינם
פירוט על המוצר

סיר טיגון חשמלי ללא שמן TYPHOON


  • הספק: 1,400W
  • מיכל  3.5 ליטר גדול
  • טיגון במינימום שמן או ללא  באויר חם
  • אופציית טיימר 
  • מסך דיגיטלי
  • תוכניות בישול מובנות
  • גוף חימום אל חלד מנירוסטה איכותי
  • פילטר פנימי אינטגרלי קל לפרוק
  • טמפרטורת עבודה 80-200 מעלות
  • אסטטי קל לניקוי ונוח לעבודה
  • להכנה בצ'יק של שיפודים, פרגיות, בשר , עוף דגים ירקות 
    צ'יפס , פוטטו, בטטה, עוגיות ועד ועוד 

    מוצר מדהים , עושה את החיים קלים . 


    מחיר מבצע 295 ש"ח במקום 399 
    משלוח חינם 3 עד 10 ימי עסקים.

    נתקלתם בבעיה ?
  • מעוניינים לרכוש את סיר הטיגון ללא השמן לעובדים ? 
    ***צרו קשר בוואצ'פ לטלפון 053-8401100 ונשמח לעזור.
    תתחדשו סיר טיגון חשמלי ללא שמן של DARNA 
    1 שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי.

 

 

כמה כוכבים תיתנו למוצר? (0)
הוספה לסל
הכתבות שלנו
מאסטר סלייסר אולי קוצץ הירקות הטוב ביותר שיש היום בשוק , כמה שהוא פשוט ככה הוא עובד מעולה. מאסטר סלייסר הוא קוצץ ירקות של חברת כרמל דיירקט שמגיע עם מספר אביזרים מייבש חסה וירקות  3 סכינים מפריד ביצים חלבון וחלמון  מכסה מערבל לרטבים ומטבלים כל מה שצריך לעשות עם קוצץ הירקות מאסטר סלייסר הוא להכניס את הירקות לפנים אפשר עגבניה שלמה מלפפון ודברים ארוכים אחרים אפשר לחתוך לרבעים  מכאן הפעולה פשוטה פשוט סוגרים ונותנים 3-4 סיבובים מהירים ואני מדגיש מהירים , בודקים את הסלט  אם רוצים יותר קצוץ ממשיכים בעוד כמה סיבובים ,  במידה ואתם רוצים לעשות רוטב או רסק סובבו נגד השעון , לרטבים ולרוטב עגבניות לג'חנון וכד'   רוצים מאסטר סלייסר ? אפשר לרכוש באתר .  תהנו , וכן זה מעולה לדיאטה 
להמשך קריאה >
מנדולינה היא כלי חיתוך 1 הותיקים בשוק מגיע בדגם המתכוונן הטוב ביותר מנדולינה בורנר V5 היא קוצץ ירקות יוקרתי שמחזיק שנים 3 סכינים חיתוך בדרגות חיתוך שונות של הירקות אם אתם מעוניינים בקוצץ ירקות מקצועי קחו אותו, הוא מעולה. כמו בן שצריך להזהר עם הסכין ולעבוד כובע ההגנה לעומד זאת המאסטר סלייסר הוא גם פתרון מעולה, פשוט שמים את הירקות ועשים מספר סיבובים מהירים לכיוון השעון חותך לכיוון השני מועך, מה עדיף ? תלוי בשימוש, הסלייסר הוא לסלטים וכן גם תוך כקוצץ ירקות עם עגבניות לעומתו המנדולינה V5 היא כלי יותר מקצועי אבל שווה ללמוד לעבוד איתו. ישנם המון מדריכים ביוטיוב. למוצר עצמו לחצו כאן    
להמשך קריאה >
מנדולינה לקיצוץ ירקות סלט קרוב ריבועים כמו בסלט ערבי עם המנדולינה לחיתוך ירקות נעשה בעזרת סכין הצ'יפסים. מוציאים את סכין הסלייסים ומרכיבים את סכין הצ'יפסים . המנדולינה לחיתוך ירקות כבר תדאג להוציא לכם את הכרוב קצוץ יפה יפה בריבועים כמו בפלאפל. הזהרו על הידיים,  מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לקיצוץ ירקות סלט כרוב במיונז איך עם המנדולינה לקיצוץ ירקות? התשובה דיי פשוטה. כשרוצים סלט כרוב קצוץ ואגב גם גזר יתקבל בברכה מוציאים את סכין הג'וליאני. מדובר בסכין עם הסכינים הקטנות והצפופות. פשוט העבירו את הכרוב קדימה ואחורה בזהירות על הידיים והכרוב יצא לכם דק דק קצוץ קצוץ. רק להוסיך מיונז מעט שמן זית לימון מלח ופלפל ואיזה גזר שנקצץ באותה שיטה וזהו אפשר להגיש. בעזרת המנדולינה לחיתוך ירקות שהוא קוצץ ירקות מספר 1 בעולם התוצאות יוצאות מעולה. מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה קוצץ ירקות למטבח המון שואלים אותנו איזו מנדולינה למטבח לקנות. האם לקנות את המנדולינה של בורנר BORNER V5 הגרמני או את הTNS 3000 הגרמני .  מה התשובה? מה המנדולינה , הקוצץ ירקות הטוב יותר? זה כבר עניין של שימוש אישי . אני אסביר. 2 המנדולינה הן קוצץ ירקות מעולה , אבל מה ההבדל. במדולינה של בורנר הV5 יש כיוונון של גברים אבל רק בסלייסים  במנדולינה TNS 3000 יש כיוונון בכל הגדלים . במנדולינה של בורנר יש 3 סכינים שצריך להחליף. במנדולינה של TNS 3000 כל הסכינים בנויות BUILD IN אז במה כן יותר טוב המנדולינה של בורנר כקוצץ ירקות? סכיני הג'וליאני יותר חדות וחזקות,  רוחב המנדולינה יותר גדול. פשוט קחו את שתיהן ותחשבו מה יותר חשוב לכם. קומפקטיות בקוצץ ירקות ושכל הסכינים ישארו במנדולינה . או רוחב מנדולינה סכינים יותר חזקות וכד'. ביננו, 2 המנדולינות טובות , אני אישית יותר אוהד של בורנר במנדולינה אבלללללל ויש אבל גדול, גם משתמש לא מעט במנדולינה של TNS 3000 בקיצוץ הירקות. לצפייה במנדולינות לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר את המנדולינה של חברת BORNER V5 ניתן לשים במדיח אבל לא מומלץ.  למה? מפני שהמדיח עובד שעה שעה וחצי ולאחר מכן מחזיק את הכלים בתוכו במצב של לחות. המצב של הלחות מקצר את חיי הסכינים של המנדולינה למטבח שיכולה להחזיק גם שנים. אז מה כן עושים ? מייד לאחר שימוש שיטפו את המנדולינה או השרו אותה במים למספר דקות ושיטפו . אם יש לכם שפריצר עוד יותר טוב. במקרה של עבודה ממושכת עם הפסקות הניחות את סכיי המנדולינה בתוך קערת מים כשאתם לא עובדים עם מעט חומץ זה כבר ישמור עליה נקי. וכמובן שהסכינים של המנדולינה ימישכו לחתוך שנים על שנים בלי בעיה. רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >