דף הבית > מקינטה איטלקית 3 כוסות
מקינטה איטלקית 3 כוסות
80
משלוח חינם
פירוט על המוצר

מקינטה איטלקית 


מקינטה 3 כוסות קנקנן\קומקום מכונת קפה
להכנת קפה בארומה מדהימה עם מרקם איטלקי אורגינלי.

מקינטה תוצרת איטליה PEZZETTI להכנת קפה נחשבת למכונה מסורתית איטלקית .
8 צלעות המאפשרות לפיזור חום בצורה מושלמת בכדי לגרום לקפה להגיע לניחוח מקסימלי.

אריזת מתנה למקינטה***
-כוסות אספרסו ב4-5 דקות.
-הכנת אספרסו עשיר איטלקי וארומטי .
-קפה חלק ארומטי עם מרקם מדהים בכל פעם מחד.
- עמיד לשנים 
-אין לשטוף במדיח.

-קל ונוח לשימוש ולניקוי.


שימוש במקינטה :
1- מלאו את הבסיס במים
2-מלאו את משפך הקפה בקפה הטחון שבחרתם.
3- הניחו את המקינטה על הגז או הכריים החשמליות , פלטות או טבעת חום.
4- הקפה יופיע בחלק העליון - כשתשמעו שריקה , זה אומר שהקפה במקינטה מוכן.

מקינטה אורגינל תוצרת איטליה הינה מתנה מושלמת לאוהבי הקפה ולעצמך.

כמה כוכבים תיתנו למוצר? (0)
הוספה לסל
הכתבות שלנו
מנדולינה  - קוצץ ירקות TNS 3000 המנדולינה של TNS  3000 גרמניה היא אחד הכלים הקלים בעולם לניקוי. כמובן שאפשא להשתמש במברשת כלים אבל באמת שאין צורך. אין צורך להכניס גם למדיח כלים. פשוט ישר אחרי שימוש שיתפו במים או השרו במים עם בון כלים למשך 4 דק' ויבשו . הזהרו בזמן הניקוי לא להחתך, אין דבר שזרם מים טוב לא יכול לנקות. כנסו ללינק לצפות בסרטון המוצר - לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה אוקי אז עשינו את הקפה במקינטה , שתינו אהבנו נהננו אבל נשאר קפה מה עושים ? אפשר לשמור ולחמם במיקרו או בפינג'ן. אפשר לשמור ולהפוך לקפה קר. אפשר לקחתאת הקפה במקינטה ולהוסיף על קרח קצת חלב עם מי סוכר ויש לכם אחלה אייס קפה. אפשר פשוט לשפוך על גלידה ולהנות.  לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5 BORNER כמה שיטות להזהר שעובדים עם המנדולינה בורנר V5  אחת הדברים הכי חשובים הוא לא להסיח את הדעת שלכם ממנו. דבר שני , להיות מרכוז. דבר שלישי לעבוד עם הכובע שמגיע עם המנדולינה בורנר V5 . למה? כי הוא מגן על הידיים שלכם בצורה מושלמת . ואם נשאר קצת ירק? אז אל תהיו קמצנים ותהנו ממה שיצרתם, את השארית שימו בקומפוסט. קוצץ ירקות קוצץ כל ירק ופרי שתרצו אפילו שוקולד, רק תדאגו לשמור על האצבעות. מעוניינים בקוצץ הירקות מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן על הלינק.  
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר V5  סלט פפיה   אז מה נעשה היום ? סלט פפיה ירוקה ! איך ? יש רק דרךל אחת לעשות סלט פפיה ירוקה , קודם כל לכו לשוק וקנו פפיה ירוקה, לא צהובה ולא הפרי אלה הירק. עגבניות שרי , בוטנים רוטב דגים , קצת גזר  פלפל צ'ילי חריף ובתחלס זהו. מה עושים עכשיו ? גורסים קצת את הבוטנים  חותכים את השרי לחצי שמים בצלחת עם קצת מלח והרוטב דגים כ6 כפות מוסיפים כמה טבעות של פלפל צילי עכשיו הגיע החלק הכי חשוב לוקחים את המנדולינה בורנר V5 לקיצוץ ירקות שמים את הסכין של הגוליאני . מדובר בסכין הדקה מקלפים את הפפיה חותכים לחצי ומתחילים ליצור את הרצועות המנדולינה של בורנר V5 לקיצוץ ירקות עושה עבודה מעולה ומקלה עליכם במטבח . לוקחים את שערות פפיה שיצרתם עם המנדולינה בורנר V5 ונהנים . אהה כן מערבבים הכל ביחד ושמים קצת כוסברה ולהגיש על מצע חסה או בקערה.  רוצים לראות מה עוד המנדולינה של בורנר יודעת לעשות ?  לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר את המנדולינה של חברת BORNER V5 ניתן לשים במדיח אבל לא מומלץ.  למה? מפני שהמדיח עובד שעה שעה וחצי ולאחר מכן מחזיק את הכלים בתוכו במצב של לחות. המצב של הלחות מקצר את חיי הסכינים של המנדולינה למטבח שיכולה להחזיק גם שנים. אז מה כן עושים ? מייד לאחר שימוש שיטפו את המנדולינה או השרו אותה במים למספר דקות ושיטפו . אם יש לכם שפריצר עוד יותר טוב. במקרה של עבודה ממושכת עם הפסקות הניחות את סכיי המנדולינה בתוך קערת מים כשאתם לא עובדים עם מעט חומץ זה כבר ישמור עליה נקי. וכמובן שהסכינים של המנדולינה ימישכו לחתוך שנים על שנים בלי בעיה. רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >