דף הבית > מקינטה איטלקית 2 כוסות
מקינטה איטלקית 2 כוסות
80
משלוח חינם
פירוט על המוצר

מקינטה איטלקית 


מקינטה 2 כוסות קנקנן\קומקום מכונת קפה
להכנת קפה בארומה מדהימה עם מרקם איטלקי אורגינלי.

מקינטה תוצרת איטליה PEZZETTI להכנת קפה נחשבת למכונה מסורתית איטלקית .
8 צלעות המאפשרות לפיזור חום בצורה מושלמת בכדי לגרום לקפה להגיע לניחוח מקסימלי.

אריזת מתנה למקינטה***
-כוסות אספרסו ב4-5 דקות.
-הכנת אספרסו עשיר איטלקי וארומטי .
-קפה חלק ארומטי עם מרקם מדהים בכל פעם מחד.
- עמיד לשנים 
-אין לשטוף במדיח.

-קל ונוח לשימוש ולניקוי.


שימוש במקינטה :
1- מלאו את הבסיס במים
2-מלאו את משפך הקפה בקפה הטחון שבחרתם.
3- הניחו את המקינטה על הגז או הכריים החשמליות , פלטות או טבעת חום.
4- הקפה יופיע בחלק העליון - כשתשמעו שריקה , זה אומר שהקפה במקינטה מוכן.

מקינטה אורגינל תוצרת איטליה הינה מתנה מושלמת לאוהבי הקפה ולעצמך.

כמה כוכבים תיתנו למוצר? (0)
הוספה לסל
הכתבות שלנו
מנדולינה בורנר מנדולינה היא לא משחק לילדים. הרחיקו את המנדולינה מהישג ידם של ילדים ואחסנו אותה ואת הסכינים במקום בטוח. הסכינים של המנדולינה לחיתוך ירקות סופר חדים ולכן מומלץ להזהר ולהשאיר את הסכינים בתוך הקייס שלהם. מומלץ בלי קשר להסביר לילד שמדובר בכלי עבודה מקצועי וחד כדי לספק את סקרנותו במקרה והוא אוהב את המטבח  או סתם אוהב לחטט בארון. אם הילד אוהב לבשל  ואתם מעוניינים שכן ישתמש במנדולינה, דאגו שילבש כפפות הגנה והדריכו אותו כמו שתדריכו  אותו במקרה ויעבוד עם סכין חיתוך . המנדולינה היא כלי בטוח לשימוש כל עוד משתמשים בה עם כל כללי הזהירות. בכל מקרה אנו חושבים שהמנדולינה אינה כלי שמתאים לילדים אלא למבוגרים חובבים ומקצוענים . רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5  איך מנקים את המנדולינה? מותר לשים במדיח ? אז זהו שיש שיטה מאוד פשוטה, ישר אחרי שימוש שיטפו אותו במים , הזהרו לא לשפשף עם סקוצ'. יש סכנה להחתך מהסכינים וכמובן שגם הסקוצ' יחתך מהמנדולינה. איך כן לנקות? מברשת והשרייה במים . ניתן לשים במדיח כלים עד 60 מעלות. בכללי אורך החיים של סכינים בכל תחום יורד כשמנקים סכין במדיח. מומלץ ישר לשטוף וכמובן להזהר, או השרייה במים למקרה שהירק התייבש.  רוצים לרכוש 1? כנסו ללינק הבא לחצו כאן למעבר לסרטון הסברה על המוצר בדף של המנדולינה של בורנר V5  
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. מה  האופציות ? למען האמת יש המון אופציה במנדולינה לחיתוך ירקות. הסכין הראשונה במנדולינה לחיתוך ירקות היא סכין הצ'יפסים שעושים לכם מקלות צ'יפסים קלאסית. אופציה שניה היא בעצם הסלייסים הרגילים , אפשר לקבוע את עופי הצ'יפס ע"י כפתור שינוי הגבהים . האופציה האחרונה היא ג'וליאני , למקרה ואתם מעוניינים ליצור צ'יפסים מקלונים כמו שעושים עם בטטה לייבוש בתנור . מתכון מגניב: אם יש לכם תנור טורבו או AIR FRYER פושט תעשו צ'יפסים עם סכין הצ'יפסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. תשתמשו בכובע כדי לא להחתך את הצ'יפסים שיטפו במים ואחרי שהם יבשים שימו בקערה עם 2 כפות שמן זית מלח גס וחוואג'י למרק התערובת תבלינים. את כל זה זרקו לתנור ל15-25 דק' עד שהכל מוכן ב200 מעלות והופס לקראת סיום שימו כמה גבעולי רוזמרין או טימין מעל. לנגב עם לבנה או כל ממרח מגניב אחר מגואקמולי ועד סלסה. בתיאבון. המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה אוקי אז עשינו את הקפה במקינטה , שתינו אהבנו נהננו אבל נשאר קפה מה עושים ? אפשר לשמור ולחמם במיקרו או בפינג'ן. אפשר לשמור ולהפוך לקפה קר. אפשר לקחתאת הקפה במקינטה ולהוסיף על קרח קצת חלב עם מי סוכר ויש לכם אחלה אייס קפה. אפשר פשוט לשפוך על גלידה ולהנות.  לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות סלט חוטים מנדולינה לחיתוך ירקות ובעיקר המנדולינה של חברת בורנר V5 BORNER  היא אחד המוצרים הכי טובים שיכולים להיות במטבח שלכם . כדי ליצור חוטים או בשמו המקצועי ג'וליאן כל מה שאתם צריכים זה בעצם  שיהיה לכם מנדולינה לחיתוך ירקות. השתמשו בסכין הדקה לייצר את הג'וליאני , אל תשכחו להשתמש בכובע של המנדולינה. אפשר לעשות סלט איסאתי בדקה מוקפצים וחמוצים . רוצים ליצור חמוצים? הנה מתכון קל והנה הלינק פה למנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות. מתכון  מאוד מאוד פשוטטטטטטטט 2 עלי דפנה שליש מיכל חומץ 2 שליש מים (רותחים אם אתם רוצים תוך 24 שעות חמוצים אחרת 7 ימים להמתין ) 1-2 כף מלח גס (עדיף אטלנטי) מעט פלפל צ'ילי חריף 2 גזרים חותכים את הגזר עם המנדולינה לחיתוך ירקות של חברת BORNER עם ראש הג'וליאני . השתמשו בהתחלה ביד ואז עיברו לעבודה עם הכובע SAFTY שמים בצינצנת שהרתחתם וחיטאתם שופכים את כל המרכיבים וזהו !  מוכן תוך 24 שעות עד שבוע תלוי אם השתמשתם במים רותחים או לא . קישור למנדולינה לחיתוך ירקות.
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >