דף הבית > מערכת סכום זהב
מערכת סכום זהב
129
משלוח חינם
פירוט על המוצר

מערכת סכום יוקרתיתי נירוסטה 

 

 

מערכת סכום איכותית ציפוי זהב מיושן
מערכת סכום 24 חלקים 
מתאימה ל6 סועדים
​מתאים גם במדיח כלים .
משלוח חינם 3-7 ימי עסקים.

כמה כוכבים תיתנו למוצר? (0)
הוספה לסל
הכתבות שלנו
מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 פשטידת ירקות אתם בטח שואלים את עצמכם מה הקשר בין מנדולינה לחיתול ירקות של בורנר V5 לבין פשטידת ירקות נכון ? אז יש הסבר פשוט , בשביל ליצור פשטידת ירקות טובה צריך חיתוך טוב ובשביל חיתוך טוב יש את המנדולינה של בורנר לחיתול ירקות. חיתוך ירקות כמו בצל קישויים בטטה סלק וכד' הוא לא דבר פשוט אבל עם מנדולינה הכל נהיה פשוט במנדולינה לחיתוך ירקות קיימים מספר סכינים אותם אפשר להחליף לפי הצורה והרוחב הרצוי מתכונים רבים דורשים צורות חיתוך של ירקות בצורות שונות וכמובן להקל על מלאכת החיתוך. עם המנדולינה של בורנר BORNER לחיתוך ירקות V5 הכל הרבה יותר קל לרכישה של מנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות ליחצו כאן הנה מתכון פשוט מצרכים למתכון כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בטטה בינונית קלופה 2 קישואים 2 גזרים בצל בינוני קלוף 1/2 סלסלת פטריות טריות מעט שמיר קצוץ 3 ביצים טרופות 3 כפות קמח גרגירי תירס לא ממותק כפית אבקת אפייה 2 כפות גדושות גבינה לבנה 9 % עד 3 %    מרתיחים את הכרובית בסיר עם מים ומלח לקצוץ את הפטריות והבצל עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 5-10 דק' נעשה עם הסכין הדקה של המנדולינה בורנר V5 ג'וליאנים מקישוא גזר בטטה נכניס למחבת ל5 דק' לשים בקערה לצנן ולהוסיף גבינה לבנה ביצים שמיר תירס מלח פלפל חוואייג' ולערבב נשמן תבנית וליצור לתוכה לסדר מעל פרוסות זוקיי לאפות 180 מעלות בערך 25 דק'.
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות  מנדולינה בורנר V5 אז הנה זה בא לו, בא לנו לעשות צ'יפס עם המנדולינה V5 של בורנר  קילפנו את תפוחי האדמה או את הבטטות והגיע הזמן. לוקחים את סכין הצ'יפסים עם המרווחים הגדולים ובזהירות עם הכובע. הנה מתכון מגניב לתיבול לצ'יפס ירקרק: 2 כפות שמיר קצוץ טרי 2 כפות שום כתוש  מלח מערבבים הכל בקערת נירוסטה ולהגיש.  כנסו ללינק ותראו מה המנדולינה לחיתוך ירקות יכולה לעשות במטבח שלכם. לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות סלט חוטים מנדולינה לחיתוך ירקות ובעיקר המנדולינה של חברת בורנר V5 BORNER  היא אחד המוצרים הכי טובים שיכולים להיות במטבח שלכם . כדי ליצור חוטים או בשמו המקצועי ג'וליאן כל מה שאתם צריכים זה בעצם  שיהיה לכם מנדולינה לחיתוך ירקות. השתמשו בסכין הדקה לייצר את הג'וליאני , אל תשכחו להשתמש בכובע של המנדולינה. אפשר לעשות סלט איסאתי בדקה מוקפצים וחמוצים . רוצים ליצור חמוצים? הנה מתכון קל והנה הלינק פה למנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות. מתכון  מאוד מאוד פשוטטטטטטטט 2 עלי דפנה שליש מיכל חומץ 2 שליש מים (רותחים אם אתם רוצים תוך 24 שעות חמוצים אחרת 7 ימים להמתין ) 1-2 כף מלח גס (עדיף אטלנטי) מעט פלפל צ'ילי חריף 2 גזרים חותכים את הגזר עם המנדולינה לחיתוך ירקות של חברת BORNER עם ראש הג'וליאני . השתמשו בהתחלה ביד ואז עיברו לעבודה עם הכובע SAFTY שמים בצינצנת שהרתחתם וחיטאתם שופכים את כל המרכיבים וזהו !  מוכן תוך 24 שעות עד שבוע תלוי אם השתמשתם במים רותחים או לא . קישור למנדולינה לחיתוך ירקות.
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר מנדולינה לקיצוץ ירקות של בורנר הינה 1 מכלי החיתוך הטובים ביותר שיש. קיימים בשוק המון חיקויים של המנדולינה אבל את המנדולינה של בורנר אפשר לזהות. מאחורי המנדולינה מוטבע הסמל של BORNER בפלסטיק עצמו. המנדולינה של חברת בורנר מגיעה במגוון צבעים ודגם הV5 המפורסם מגיע עם כפתור לשינוי גבהי החיתוך. למה זה טוב? מפני שאם אתם מעוניינים לעשות חיתוך עבה או דק אתם רוצים את כ השלבים מ1 מ"מ עד 10 מ"מ. סכין ה V מיוצרת בטכנולוגיה מיוחדת בחיתוך לייזיר ומחזיקה שנים מה שנותן לכם אפשרות לעבוד עם המנדולינה בורנר שנים על שנים. רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5  איך מנקים את המנדולינה? מותר לשים במדיח ? אז זהו שיש שיטה מאוד פשוטה, ישר אחרי שימוש שיטפו אותו במים , הזהרו לא לשפשף עם סקוצ'. יש סכנה להחתך מהסכינים וכמובן שגם הסקוצ' יחתך מהמנדולינה. איך כן לנקות? מברשת והשרייה במים . ניתן לשים במדיח כלים עד 60 מעלות. בכללי אורך החיים של סכינים בכל תחום יורד כשמנקים סכין במדיח. מומלץ ישר לשטוף וכמובן להזהר, או השרייה במים למקרה שהירק התייבש.  רוצים לרכוש 1? כנסו ללינק הבא לחצו כאן למעבר לסרטון הסברה על המוצר בדף של המנדולינה של בורנר V5  
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר את המנדולינה של חברת BORNER V5 ניתן לשים במדיח אבל לא מומלץ.  למה? מפני שהמדיח עובד שעה שעה וחצי ולאחר מכן מחזיק את הכלים בתוכו במצב של לחות. המצב של הלחות מקצר את חיי הסכינים של המנדולינה למטבח שיכולה להחזיק גם שנים. אז מה כן עושים ? מייד לאחר שימוש שיטפו את המנדולינה או השרו אותה במים למספר דקות ושיטפו . אם יש לכם שפריצר עוד יותר טוב. במקרה של עבודה ממושכת עם הפסקות הניחות את סכיי המנדולינה בתוך קערת מים כשאתם לא עובדים עם מעט חומץ זה כבר ישמור עליה נקי. וכמובן שהסכינים של המנדולינה ימישכו לחתוך שנים על שנים בלי בעיה. רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >