פרסומת של גוגל או משהו

קוצת ירקות מה ההבדל בין מנדולינה לסלייסר

מנדולינה היא כלי חיתוך 1 הותיקים בשוק
מגיע בדגם המתכוונן הטוב ביותר מנדולינה בורנר V5 היא קוצץ ירקות יוקרתי שמחזיק שנים
3 סכינים חיתוך בדרגות חיתוך שונות של הירקות
אם אתם מעוניינים בקוצץ ירקות מקצועי קחו אותו, הוא מעולה.
כמו בן שצריך להזהר עם הסכין ולעבוד כובע ההגנה

לעומד זאת המאסטר סלייסר הוא גם פתרון מעולה, פשוט שמים את הירקות ועשים מספר סיבובים מהירים
לכיוון השעון חותך לכיוון השני מועך,
מה עדיף ?
תלוי בשימוש, הסלייסר הוא לסלטים וכן גם תוך כקוצץ ירקות עם עגבניות
לעומתו המנדולינה V5 היא כלי יותר מקצועי אבל שווה ללמוד לעבוד איתו.
ישנם המון מדריכים ביוטיוב.


למוצר עצמו לחצו כאן



 

 

הכתבות שלנו
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה מקינטות נעות בין גדלים של כוס 1 לבין מקינטה ענקית של 14 כוסות. אישית לבנאדם לבד אני חושב שמקינטה של 3 כוסות מספיקה, אלא אם אתם מכורים לקפה. את המקינטה אפשר לשים על גז או על חשמל , ואת מה שנשאר מהקפה אם לא סיימתם אפשר לשמור ולהפוך לקפה קר. המקינטות האיטלקיות הן הסוג הכי טוב ואותן כדאי לרכוש, לא מומלץ מקינטה סינית לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >
מנדולינה לקיצוץ ירקות סלט קרוב ריבועים כמו בסלט ערבי עם המנדולינה לחיתוך ירקות נעשה בעזרת סכין הצ'יפסים. מוציאים את סכין הסלייסים ומרכיבים את סכין הצ'יפסים . המנדולינה לחיתוך ירקות כבר תדאג להוציא לכם את הכרוב קצוץ יפה יפה בריבועים כמו בפלאפל. הזהרו על הידיים,  מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. מה  האופציות ? למען האמת יש המון אופציה במנדולינה לחיתוך ירקות. הסכין הראשונה במנדולינה לחיתוך ירקות היא סכין הצ'יפסים שעושים לכם מקלות צ'יפסים קלאסית. אופציה שניה היא בעצם הסלייסים הרגילים , אפשר לקבוע את עופי הצ'יפס ע"י כפתור שינוי הגבהים . האופציה האחרונה היא ג'וליאני , למקרה ואתם מעוניינים ליצור צ'יפסים מקלונים כמו שעושים עם בטטה לייבוש בתנור . מתכון מגניב: אם יש לכם תנור טורבו או AIR FRYER פושט תעשו צ'יפסים עם סכין הצ'יפסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. תשתמשו בכובע כדי לא להחתך את הצ'יפסים שיטפו במים ואחרי שהם יבשים שימו בקערה עם 2 כפות שמן זית מלח גס וחוואג'י למרק התערובת תבלינים. את כל זה זרקו לתנור ל15-25 דק' עד שהכל מוכן ב200 מעלות והופס לקראת סיום שימו כמה גבעולי רוזמרין או טימין מעל. לנגב עם לבנה או כל ממרח מגניב אחר מגואקמולי ועד סלסה. בתיאבון. המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >