פרסומת של גוגל או משהו

מקינטה

מקינטה 


מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה
מקינטה מחולקת ל3 חלקים בסיס שבוא ממלאים מים .
אמצע המקינטה מכילה מסננת שבה שמים את הקפה שרצוי שיהיה גרוס לא אבקה.
ולמעלה זרבובית שמוציאה את המים למיכל אחרי שעברו את תהליך הרתיחה ודרך הפולים הגרוסים .

שם נמצא הקפה שלכם. מקינטה הוא קומקום איטלקי קלאסי שבו עושים קפה משובח כל יום באיטליה.
תהנו גם אתם , 

לחצו כאן למקינטה

הכתבות שלנו
מנדולינה לחיתוך ירקות סלט חוטים מנדולינה לחיתוך ירקות ובעיקר המנדולינה של חברת בורנר V5 BORNER  היא אחד המוצרים הכי טובים שיכולים להיות במטבח שלכם . כדי ליצור חוטים או בשמו המקצועי ג'וליאן כל מה שאתם צריכים זה בעצם  שיהיה לכם מנדולינה לחיתוך ירקות. השתמשו בסכין הדקה לייצר את הג'וליאני , אל תשכחו להשתמש בכובע של המנדולינה. לא שווה לחתוך את היד בשביל סלט ירקות (לפעמים כן ) רוצים ליצור סלטים משגעים של שורשים ? הנה מתכון קל והנה הלינק פה למנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות. מתכון  1 קולורבי 1 גזר 1 מלפפון בצל סגול קטנטן איטריות זכוכית חצי חבילה 2כפות סויה קיקומן  מעט מלח ים אטלנטי  2 כפות שמן סומסום סומסום שחור ומלא כפית  זורקים את איטריות הזכוכית לתוך מים רותחים לכמה דקות ומסננים לקוחים את המנדולינה לחיתוך ירקות  עם הכובע ויוצרים ע"י סכין הג'וליאני הדקה את כל החוטים .  מערבבים ביחד עם האיטריות זכוכית  שמים את שאר המרכיבים מקפיצים מעט ומגישים על מצע של חסה . בתיאבון ! קישור למנדולינה לחיתוך ירקות.
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 פשטידת ירקות אתם בטח שואלים את עצמכם מה הקשר בין מנדולינה לחיתול ירקות של בורנר V5 לבין פשטידת ירקות נכון ? אז יש הסבר פשוט , בשביל ליצור פשטידת ירקות טובה צריך חיתוך טוב ובשביל חיתוך טוב יש את המנדולינה של בורנר לחיתול ירקות. חיתוך ירקות כמו בצל קישויים בטטה סלק וכד' הוא לא דבר פשוט אבל עם מנדולינה הכל נהיה פשוט במנדולינה לחיתוך ירקות קיימים מספר סכינים אותם אפשר להחליף לפי הצורה והרוחב הרצוי מתכונים רבים דורשים צורות חיתוך של ירקות בצורות שונות וכמובן להקל על מלאכת החיתוך. עם המנדולינה של בורנר BORNER לחיתוך ירקות V5 הכל הרבה יותר קל לרכישה של מנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות ליחצו כאן הנה מתכון פשוט מצרכים למתכון כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בטטה בינונית קלופה 2 קישואים 2 גזרים בצל בינוני קלוף 1/2 סלסלת פטריות טריות מעט שמיר קצוץ 3 ביצים טרופות 3 כפות קמח גרגירי תירס לא ממותק כפית אבקת אפייה 2 כפות גדושות גבינה לבנה 9 % עד 3 %    מרתיחים את הכרובית בסיר עם מים ומלח לקצוץ את הפטריות והבצל עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 5-10 דק' נעשה עם הסכין הדקה של המנדולינה בורנר V5 ג'וליאנים מקישוא גזר בטטה נכניס למחבת ל5 דק' לשים בקערה לצנן ולהוסיף גבינה לבנה ביצים שמיר תירס מלח פלפל חוואייג' ולערבב נשמן תבנית וליצור לתוכה לסדר מעל פרוסות זוקיי לאפות 180 מעלות בערך 25 דק'.
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 מכירים את זה שאתם רואים את המכשיר הזה בהדגמות ? מדובר כמובן במנדולינה לחיתוך ירקות, יש המון סוגים , אך הסוג הכי טוב בעולם הינו של חברת BORNER גרמניה. כן הם יודעים לעשות את העבודה, המנדולינה לקיצוץ ירקות שלהם היא המנדולינה מספר 1 בעולם כבר שנים ולא סתם.  תשאלו את הסבתא, את הדודה , כל אחת במשפחה והיא תגיד לכם שיש לה את המנדולינה כבר כמה שנים טובות במטבח. מגוון האפשרויות בחיתוך שהמנדולינה נותנת מאפשרת מגוון חיתוכים והקלה בבישולים כמו שרק שפים יודעים לעשות. זמן ואיכות זה מנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5  רוצים עוד פרטים וגם לרכוש? כנסו ללינק הבא.
להמשך קריאה >