פרסומת של גוגל או משהו

מקינטה איך מנקים

מקינטה 


מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה
כדי לשמור טוב על מקינטה ובעיקר על האיכותיות האיטלקיות מומלץ לשמור על נקיונן.
איך עושים את זה?:
ישר אחרי שימור פרקו את כל החלקים שיטפו והניחו לייבוש.
אסור להכניס מקינטה למדיח , היא תתקלקל מהר מאוד.
מקינטה איכותית תשמר לאורך שנים אם תנהגו בה נכון .
לחצו כאן למקינטה

הכתבות שלנו
לידים לעסקים לידים או לידים לעסקים או לידים חמים . אוקי , אז איך הלידים יכולים לעזור לי ? אם אתה סוכן ביטוח, אם אתה רופא שיניים , אם אתה מוסכניק אתה צריך לקוחות. מה שאנו באים לומר הוא שלידים לעסקים הם מעצם כמו מנהרה שבה הלקוח נכנס ואתה הוא קצה המנהרה. הלקוח שחיפש את השרות שאתה נותן מגיע לאתר שלנו ומשם משאיר את הפרטים כדי שתיצור איתו קשר. זה טוב לו לנו ולך. לידים לעסקים הם בעצם בשפה היום יומית "חבר נתן לי את הטלפון שלך" וכך זה בדיוק פועל בעולם השיווק האינטרנטי. רוצים לשמוע עוד פרטים ? לידים לעסקים באתר אלקופונה.
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5  המנדולינה של בורנר דגם V5 היא הדגם המתכוונן המתקדם בעולם. סכינים סופר חדות כובע SAFETY כדי לא לחתו את הידיים והאצבעות  וקייס אחסון הסכינים . מהו הקייס הזה? אני אתן דוגמה, תחשבו שבכל מנדולינה הסכינים שלה נמצאות זרוקות בארון ו\או במגירה. אתם או ילד ששולחים את היד לשם תחתכו בשניה במגע עם הסיכינים לכן מומלץ לאחסן  את הסכינים בקייס הסכינים שמגיע עם המנדולינה . יתרון נוסף הוא שהסיכוי לאבד את הסכניסים קטן זהו היתרון העקרי של המנדולינה של בורנר V5 בנושא יעילות באחסון וחסכון במקום. קיצוץ ירקות הוא מסוכן למי שלא יודע מהו עושה  מומלץ לקחת אותו את העבודה עם המנדולינה ברצינות כדי שלא תגיעו למצב שתחתכו עקב חוסר תשומת לב. רוצים לרכוש 1? כנסו ללינק הבא לחצו כאן למעבר לסרטון הסברה על המוצר בדף של המנדולינה של בורנר V5  
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. אחד המתכונים שאני אוהב לעשות עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 BORNER הם רצועות בטטה בMULTI CHEF יש לכם כזה? נו הפלטה הזו שמחממים עליה דברים , אחלה מוצר, אם אין שימו בתנור טורבו. בקיצור מה שעושים זה משתמשים בסכין של המנדולינה של הסלייסים עושים סלייסים בערך של 5 עד 10 מ"מ את הסלייסטים משתמנים מעט בשמן זית ושמים עם מלח גס , כל 3 דקות בערך הופכים ושמים מעל טימין טעים בטירוף! המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >