פרסומת של גוגל או משהו

מנדלינה לחיתוך ירקות בורנר V5 סלט כרוב דק דק

מנדולינה לקיצוץ ירקות


סלט כרוב דק דק עם מנדולינה לחיתוך ירקות.
אז איך עושים ?
השיטה דיי פשוטה חותכים את הכרוב לחצי ושמים את סכין הסלייסים של המנדולינה לחיתוך ירקות.
החדות של קוצץ הירקות הזה היא כל כל טובה שכל תזוזה תוציא לכם את סלט הכרוב שרצינים.
בין כרוב עבה לדק, הבחירה בידיכם , אתם יכולים לכוון את המנדולינה לחיתוך ירקות לעובי עבה או דק. 

מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 

הכתבות שלנו
מנדולינה  - קוצץ ירקות TNS 3000 בואו רגע נדבר על השימוש העיקרי של המנדולינה. למנדולינה TNS 3000 גרמניה יש 4 סכינים ועשרות אפשרויות חיתוך. 1 האפשוריות הכי חשובות לחיתוך היא חיתוך צ'יפסים.  מבצעים את חיתוך הצ'יפסים ע"י הסכין עם המרווחים הגדולים או הלהב הבודד לסלייסים. אפשר לקבוע את עובי הצ'יפס ע"י הגלגל בצד השני שמשנה את גובה פני הלהב החותך. מתכון מעולה לתיבול לצ'יפס. צ’יפס גריל פיקנטי 1/2 כפית פלפל כפית פפריקה חריפה כפית פפריקה מתוקה שן שום כתושה מלח כנסו ללינק לצפות בסרטון המוצר - לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מכונות הפסטה של חברת MARCATO היא מהטובות בעולם  היבואן נותן אחריות של 10 שנים , התוצרת היא איטליה, מה אפשר לבקש יותר? כל כך פשוט וקל לעשות פסטה בבית המכונה המומלצת היא ATLAS 150 ואם אתם מחפשים מכונה רחבה אפשר לרכוש את הAMPIA 180  באמפיה 180 אי אפשר להחליף ראשים מלבד הראשים שבאים איתה אבל דפי הפסטה הם 18 ס"מ לעומת שאר מכונות הפסטה שבעצם נותנות רוחב של 15 ס"מ מכונות הפסטה מגיעות עם 3 ראשים, רידוד פטוציני וכמובן פסטה רגילה האמת שזה מדהים כמה זה בריא וכיף לעשות בעצמך את הפסטה אפשר לעשות מכוסמין, מכוסמת מחיטה מלאה ועוד העיקר לעשות לבד בבית בטריות שלכם . מכונת הפסטה של MARCATO באמת קלה לשימוש ועובדת בצורה מדהימה , הדבר היחיד הוא שאסור להרטיב אותה לאחר שימוש פשוט נקו עם מברשת והיא כמו חדשה.
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. אחד המתכונים שאני אוהב לעשות עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 BORNER הם רצועות בטטה בMULTI CHEF יש לכם כזה? נו הפלטה הזו שמחממים עליה דברים , אחלה מוצר, אם אין שימו בתנור טורבו. בקיצור מה שעושים זה משתמשים בסכין של המנדולינה של הסלייסים עושים סלייסים בערך של 5 עד 10 מ"מ את הסלייסטים משתמנים מעט בשמן זית ושמים עם מלח גס , כל 3 דקות בערך הופכים ושמים מעל טימין טעים בטירוף! המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >