פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה לחיתוך ירקות חמוצים

מנדולינה לחיתוך ירקות סלט חוטים


מנדולינה לחיתוך ירקות ובעיקר המנדולינה של חברת בורנר V5 BORNER 
היא אחד המוצרים הכי טובים שיכולים להיות במטבח שלכם .

כדי ליצור חוטים או בשמו המקצועי ג'וליאן כל מה שאתם צריכים זה בעצם  שיהיה לכם מנדולינה לחיתוך ירקות.
השתמשו בסכין הדקה לייצר את הג'וליאני , אל תשכחו להשתמש בכובע של המנדולינה.
אפשר לעשות סלט איסאתי בדקה מוקפצים וחמוצים .


רוצים ליצור חמוצים? הנה מתכון קל והנה הלינק פה למנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות.

מתכון 
מאוד מאוד פשוטטטטטטטט
2 עלי דפנה
שליש מיכל חומץ
2 שליש מים (רותחים אם אתם רוצים תוך 24 שעות חמוצים אחרת 7 ימים להמתין )
1-2 כף מלח גס (עדיף אטלנטי)
מעט פלפל צ'ילי חריף
2 גזרים

חותכים את הגזר עם המנדולינה לחיתוך ירקות של חברת BORNER עם ראש הג'וליאני .
השתמשו בהתחלה ביד ואז עיברו לעבודה עם הכובע SAFTY
שמים בצינצנת שהרתחתם וחיטאתם
שופכים את כל המרכיבים וזהו ! 
מוכן תוך 24 שעות עד שבוע תלוי אם השתמשתם במים רותחים או לא .

קישור למנדולינה לחיתוך ירקות.

הכתבות שלנו
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 אז הנה זה בא לו, בא לנו לעשות צ'יפס עם המנדולינה V5 של בורנר  קילפנו את תפוחי האדמה או את הבטטות והגיע הזמן. לוקחים את סכין הצ'יפסים עם המרווחים הגדולים ובזהירות עם הכובע. הנה מתכון מגניב לתיבול לצ'יפס: צ’יפס בטעם מטמטמם 1/2 כפית תבלין גריל (עדיף בחנות תבלינים אמיתית) 1/2 כפית מרק עוף 1/2 כפית כמון 2 כפות פטרוזיליה / כוסברה קצוצה מלח מערבבים הכל בקערת נירוסטה ולהגיש.  לחצו כאן כדי לצפות במה המנדולינה בורנר V5 יכולה לעשות.
להמשך קריאה >
לידים לעסקים לידים או לידים לעסקים או לידים חמים . למה אנחנו צריכים את זה? לידים לעסקים הם אחת הדרכים היותר טובות להשיג היום לקוחות ולמה? מפני שאפשר לשלם לפרסום אלפי שקלים ולזרוק את הלחם על פני המים . מה שאנו עושים פה באתר אלקופונה הוא שיטת שיווק מיוחדת. לידים בקלות , לידים חמים לעסקים שלך. איך עושים את זה? זה כבר משהו להכנס אליו לעומק. יש פרסום בגוגל  , יש פרסום בפייסבוק , יש קידום אורגני בגוגל  קידום אתרים בתוך האתר שלנו מאוד יעיל מפני שהאתר שלנו הוא אתר גדול שמאפשר זאת. למעלה מ300 דפים ו7 שנים . לידים שמגיעים היישר למה שאתה רוצה, בצורה מדוייקת. רוצה לשמוע עוד פרטים על לידים לעסקים ? לחץ כאן
להמשך קריאה >
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה מקינטה מחולקת ל3 חלקים בסיס שבוא ממלאים מים . אמצע המקינטה מכילה מסננת שבה שמים את הקפה שרצוי שיהיה גרוס לא אבקה. ולמעלה זרבובית שמוציאה את המים למיכל אחרי שעברו את תהליך הרתיחה ודרך הפולים הגרוסים . שם נמצא הקפה שלכם. מקינטה הוא קומקום איטלקי קלאסי שבו עושים קפה משובח כל יום באיטליה. תהנו גם אתם ,  לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >