פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 גינגר כבוש

מנדולינה לחיתוך ירקות


מתכון לג'יג'ר כבוש.
במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר.
בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים.
ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים. 
מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה, 
לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות.
איך ?
פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות. 
לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו .
כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה.

תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה .
שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש.
לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת.
הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש. 


רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .
 
 
 
 
 
 
הכתבות שלנו
מנדולינה לקיצוץ ירקות סלט כרוב דק דק עם מנדולינה לחיתוך ירקות. אז איך עושים ? השיטה דיי פשוטה חותכים את הכרוב לחצי ושמים את סכין הסלייסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. החדות של קוצץ הירקות הזה היא כל כל טובה שכל תזוזה תוציא לכם את סלט הכרוב שרצינים. בין כרוב עבה לדק, הבחירה בידיכם , אתם יכולים לכוון את המנדולינה לחיתוך ירקות לעובי עבה או דק.  מעוניינים לראות סרטון של המנדולינה בורנר? לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5 גרמניה מפעל חברת Borner הוקם בשנת 1956 ע"י אלפרד בורנר בעיר Niederkail אשר במערב גרמניה. אלפרד יצר לוח עץ עליו סכינים משוננות כדי לפתור את בעיית קיצוץ הבצל, כך נוצרה בעצם המנדולינה, כמובן שהיום היא עושה הרבה יותר פעולות. 3 סכינים 1 קייס אחסון כוונון של 5 גבהים כובע הגנה. מעוניינים לרכוש מנדוינה? לחצו על הלינק כאן ותהנו.
להמשך קריאה >
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה אוקי אז עשינו את הקפה במקינטה , שתינו אהבנו נהננו אבל נשאר קפה מה עושים ? אפשר לשמור ולחמם במיקרו או בפינג'ן. אפשר לשמור ולהפוך לקפה קר. אפשר לקחתאת הקפה במקינטה ולהוסיף על קרח קצת חלב עם מי סוכר ויש לכם אחלה אייס קפה. אפשר פשוט לשפוך על גלידה ולהנות.  לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >