פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה בורנר V5 מזה

מנדולינה בורנר V5 גרמניה


מפעל חברת Borner הוקם בשנת 1956 ע"י אלפרד בורנר בעיר Niederkail אשר במערב גרמניה.
אלפרד יצר לוח עץ עליו סכינים משוננות כדי לפתור את בעיית קיצוץ הבצל,
כך נוצרה בעצם המנדולינה, כמובן שהיום היא עושה הרבה יותר פעולות.
3 סכינים
1 קייס אחסון
כוונון של 5 גבהים
כובע הגנה.


מעוניינים לרכוש מנדוינה? לחצו על הלינק כאן ותהנו.

הכתבות שלנו
מזרונית - כיסוי מיטה מזרונית וכיסוי מיטה הם פתרון מעולה לילדים שמרטיבים במיטה ולמבוגרים. אפשר לכבס את כיסוי המיטה והמזרונית בכל פעם שצריך מבלי החשש שהנוזלים יעברו למזרון. אין לכבס את המזרונית וכיסוי המיטה במים חמים . זה כמו התעודת ביטוח של המזרון שלכם, כנסו ללינק פה וקחו לכם מזרונית לחיים  
להמשך קריאה >
מנדולינה  - קוצץ ירקות TNS 3000 כמה סכינים וחיתוכים יש למנדולינה TNS 3000 גרמניה ? האמת שיש המון אבל לא נפרט פה הכל . -סכין הסלייסים מעולה לסלטי כרוב סלייסים של פירות וירקות , קרפצ'יו צ'יפסים ועוד.  העובי משתנה ולכן אפשר לעשות המון שימושים. - סכין הצ'יפסים מיועדות מן הסתם לצ'יפסים ורצועות עבות של ירקות ופירות ולסט כרוב קצוץ. - סכין הצ'יפסים הדקים מיועדת לאותו שימוש - הסכין הדקה של המנדולינה מיועדת ליצירה של ג'וליאני, רצועות דקו למוקפצים וסלטי שורשים. אפשר להשתמש בכל סכין ב כ4 צורות ע"י שינוי רוחב פתח החיתוך של המנדולינה . כנסו ללינק לצפות בסרטון המוצר - לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 פשטידת ירקות אתם בטח שואלים את עצמכם מה הקשר בין מנדולינה לחיתול ירקות של בורנר V5 לבין פשטידת ירקות נכון ? אז יש הסבר פשוט , בשביל ליצור פשטידת ירקות טובה צריך חיתוך טוב ובשביל חיתוך טוב יש את המנדולינה של בורנר לחיתול ירקות. חיתוך ירקות כמו בצל קישויים בטטה סלק וכד' הוא לא דבר פשוט אבל עם מנדולינה הכל נהיה פשוט במנדולינה לחיתוך ירקות קיימים מספר סכינים אותם אפשר להחליף לפי הצורה והרוחב הרצוי מתכונים רבים דורשים צורות חיתוך של ירקות בצורות שונות וכמובן להקל על מלאכת החיתוך. עם המנדולינה של בורנר BORNER לחיתוך ירקות V5 הכל הרבה יותר קל לרכישה של מנדולינה BORNER V5 לחיתוך ירקות ליחצו כאן הנה מתכון פשוט מצרכים : 1 בצל - 4 קישוא - 2 גזר - 3 בצל ירוק -קופסת תירס קטנה - חופן כוסברה - חופן פטרוזיליה  - צרו שמיר  3 ביצים - 2 כפות קמח  - 2כפות שיבולת שועל - כף פירורי לחם - כף אבקת מרק -מלח ופלפל מעט  אופן ההכנה: מטגנים בצל שקצצנו עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5  עד להזהבה ומקררים מגרדים קישוא וגזר לג'וליאני עם הסכין הדקה של המנדולינה מוסיפיןם לקערה את הבצל המטוגן והתירס מוסיפים ביצים קמח שיבולת שועל פירורי לחם וקצת חוואג'י מערבבים הכל ומפזרים את הבלילה  משטיחים הכל בתבנית משומנת קלות  אופים  בחום של 200 מעלות בין 20 ל30 דק' עד שהכל משחים .  
להמשך קריאה >