פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה בורנר V5 קוביות תפוח אדמה.

מנדולינה בורנר V5 


 

המנדולינה של בורנר היא מוצר שמקל על העבודה שלך במטבח אבל מה מיוחד בה?
לעומת מנדולינות אחרות המנדולינה של בורנר דגם V5 מגיעה עם יכולת כוונון.
דבר זה מאפשר לכם להגיע ליכולות קיצוץ ירקות מקצועיות.
ניתן לייצר קרפצ'יו כרוב בעובר מילימטרי ועוד.
בסכינים האחרות אפשר עדיין לעשות ב2-3 גבהים קיצוצי ג'וליאני וקיצוצי 1X1 צ'יפסים סטייל.
המנדולינה מיוצרת בגרמניה בטכנוליגה ייחודית והסכינים בעצם משוננות כך שכשחותכים איתה
הם נותנת תוצאה מעולה.
מומלץ להשתמש בכובע ההגנה מכיוון שעבודה לא זהירה עם המנדולינה יכולה להביא לפציעות קשות.
אין סיבה לפחד מהמנדולינה, פשוט צריך להזהר כמו עם כל כלי חיתוך איכותי.

איך יוצרים צ'יפסים בקוביות ? האמר שזה דיי פשוט, קחו לפני החיתוך סכין וחיתכו את תפוח האדמה לפסים אבל לא עד הסוף.
לוקחים את הכובע של המנדולינה V5 ונועצים בתפוח האדמה וחותכים כשהפסים שיצרתם לרוחב המנדולינה .
הסכינים יחתכו ישר והחיתוך שעשיתם עם הסכין יגרום לכך שתקבלו קוביות.

את הקוביות תוכלו  לערבב בבלילה של ביצה קמח ובירה ולהנות מאחלה מנה, מומלץ לקשט בכוסברה לאוהבים.
המנדולינה של בורנר מאוד חדה, מומלץ להזהר בשימוש, אבל זהו הייחוד שלה שיתן לכם תוצאות מדהימות

רוצים לרכוש 1? כנסו ללינק הבא לחצו כאן למעבר לסרטון הסברה על המוצר בדף של המנדולינה של בורנר V5
 

הכתבות שלנו
מנדולינה לחיתוך ירקות אז כבר קניתם המון מוצרים למטבח חלק פעלו חלק לא , חלק עלו 30 ש"ח וחלק יותר , הגיע הזמן להתקדם לעלית של העלית. מנדולינה לחיתוך ירקות של חברת BORNER הגרמנית עם 5 שנות אחריות, למה וכמה? הכל מתחיל ונגמר בחיתוך , בסכינים , ובמקצועיות. בורנר קיימת כבר 60 שנה ומובילה את כל החפצים בתחום מנדולינה לחיתוך ירקות. הסכינים חתוכים בטכנולוגיית לייזר מיוחדת שמאפשרת חיתוך כל כך חד, שיש אנשים שאפילו מגיעים לבית חולים. זה רע? לא זה מעולה, זה אומר שהמנדולינה פועלת. מנדולינה לחיתוך ירקות עם שיניים משוננות כמו של סכין יפנית אשר חותכת דשא סינטטי מאפשר שחיקה נמוכה וחיי עבודה ארוכים. לא סתם בעלי מסעדות בוחרים במנדולינה של בורנר V5 . רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .        
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר V5 קוצץ ירקות לקחנו את המנדולינה בורנר V5 שמנו את סכין הצ'יפסים . השתמשנו בכובע ההגנה כדי לא להחתך. שתפנו אתת תפוח האדמה מהעמילן והופס לשמן . אחרי שהוא יצא לנו כמו שאנחנו אוהבים בקריספיות הנה התיבול. צ'יפס בננחוח מזרח תיכוני כף בזיליקום מיובש כף פטרוזיליה קצוצה כף אורגנו מיובש כף אבקת שום או שום טרי גרוס. כפית תימין יבש כפית רוזמרין יבש קצת פפריקה ופלפל שחור כנסו ללינק ותראו מה המנדולינה יכולה לעשות במטבח שלכם. לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >