פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה בורנר בטיחות

מנדולינה בורנר


מדוע אסור לעבוד עם המנדולינה לחיתוך ירקות בלי השגחה?
כדי לא להחתך כמובן .
יש הרבה גיבורים וגיבורות שניסו לעבוד ללא הכובע ונפצעו .
בשביל שזה לא יקרה קיים כובע ההגנה של בורנר V5 שמגיע בסט וכמובן קייס ששומר על הסכינים במקומם.
מוצרים נוספים שיכולים לעזור לכם לשמור על בטיחות בעבודה הן כפפות הגנה דרגה 5 ומעלה.
או אפשוט לשים לך שכשעובדים עם המנדולינה לחיתוך ירקות אנו שמים את מירב תשומת הלב בחיתוך ולא מדברים עם מישהו ו\או צופים בטלוזייה או מאזינים לכל דבר.
עבודה מקצועית עם המנדולינה של חברת BORNER תתן לכם תוצאות מדהימות במהירות.
רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר

הכתבות שלנו
מקינטה  מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה כדי לשמור טוב על מקינטה ובעיקר על האיכותיות האיטלקיות מומלץ לשמור על נקיונן. איך עושים את זה?: ישר אחרי שימור פרקו את כל החלקים שיטפו והניחו לייבוש. אסור להכניס מקינטה למדיח , היא תתקלקל מהר מאוד. מקינטה איכותית תשמר לאורך שנים אם תנהגו בה נכון . לחצו כאן למקינטה
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 BORNER מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 היא מתנה קצת יקרה אבל שווה לעובדים שלכם. שוב פעם מגבות? שוב פעם תלושים ? אל תהיו משעממים, תנו להם את המנדולינה של בורנר V5 עם 4 גבהים משתנים  3 סוגי סכינים ועשרות סוגי חיתוכים. קוצץ ירקות ופירות מהאיכותיים שתתקלו בו.  מוצר שמחזיק למעלה מ15 שנה בכל בית. קוצץ הירקות של BORNER גרמניה הוא המתנה המושלמת לחג לעובדים שלכם ולעצמכם. צרו קשר באתר ותקבלו את כל הפרטים.   קוצץ ירקות קוצץ כל ירק ופרי שתרצו אפילו שוקולד, רק תדאגו לשמור על האצבעות. מעוניינים בקוצץ הירקות מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן על הלינק.  
להמשך קריאה >
מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 BORNER עושים קורס בישול ? תדמור ? אפיית לחמים ? עוגות? שפים ? תנו לסטודנטים שלכם את המנדולינה של חברת BORNER  מנדולינה בורנר היא קוצץ הירקות הטוב בישאל וכמובן גם בעולם. רמת חיתוך גבוהה שאי אפשר להשוות לשום מקום . צרו קשר באתר וניתן לכם פרטים ומחיר מיוחד לסטודנטים שלכם . קוצץ ירקות מנדולינה בורנר V5 עם כל האביזרים במחירים הטובים בארץ. קוצץ ירקות קוצץ כל ירק ופרי שתרצו אפילו שוקולד, רק תדאגו לשמור על האצבעות. מעוניינים בקוצץ הירקות מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן על הלינק.  
להמשך קריאה >