פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה בורנר בטיחות

מנדולינה בורנר


מדוע אסור לעבוד עם המנדולינה לחיתוך ירקות בלי השגחה?
כדי לא להחתך כמובן .
יש הרבה גיבורים וגיבורות שניסו לעבוד ללא הכובע ונפצעו .
בשביל שזה לא יקרה קיים כובע ההגנה של בורנר V5 שמגיע בסט וכמובן קייס ששומר על הסכינים במקומם.
מוצרים נוספים שיכולים לעזור לכם לשמור על בטיחות בעבודה הן כפפות הגנה דרגה 5 ומעלה.
או אפשוט לשים לך שכשעובדים עם המנדולינה לחיתוך ירקות אנו שמים את מירב תשומת הלב בחיתוך ולא מדברים עם מישהו ו\או צופים בטלוזייה או מאזינים לכל דבר.
עבודה מקצועית עם המנדולינה של חברת BORNER תתן לכם תוצאות מדהימות במהירות.
רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר

הכתבות שלנו
מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 מנדולינה לחיתוך ירקות בורנר V5 מכירים את זה שאתם רואים את המכשיר הזה בהדגמות ? מדובר כמובן במנדולינה לחיתוך ירקות, יש המון סוגים , אך הסוג הכי טוב בעולם הינו של חברת BORNER גרמניה. כן הם יודעים לעשות את העבודה, המנדולינה לקיצוץ ירקות שלהם היא המנדולינה מספר 1 בעולם כבר שנים ולא סתם.  תשאלו את הסבתא, את הדודה , כל אחת במשפחה והיא תגיד לכם שיש לה את המנדולינה כבר כמה שנים טובות במטבח. מגוון האפשרויות בחיתוך שהמנדולינה נותנת מאפשרת מגוון חיתוכים והקלה בבישולים כמו שרק שפים יודעים לעשות. זמן ואיכות זה מנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5  רוצים עוד פרטים וגם לרכוש? כנסו ללינק הבא.
להמשך קריאה >
מזרונית - כיסוי מיטה מזרונית וכיסוי מיטה הם פתרון מעולה לילדים שמרטיבים במיטה ולמבוגרים. אפשר לכבס את כיסוי המיטה והמזרונית בכל פעם שצריך מבלי החשש שהנוזלים יעברו למזרון. אין לכבס את המזרונית וכיסוי המיטה במים חמים . זה כמו התעודת ביטוח של המזרון שלכם, כנסו ללינק פה וקחו לכם מזרונית לחיים  
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5 אז הנה זה בא לו, בא לנו לעשות צ'יפס עם המנדולינה V5 של בורנר  קילפנו את תפוחי האדמה או את הבטטות והגיע הזמן. לוקחים את סכין הצ'יפסים עם המרווחים הגדולים ובזהירות עם הכובע. הנה מתכון מגניב לתיבול לצ'יפס: צ’יפס בטעם מטמטמם 1/2 כפית תבלין גריל (עדיף בחנות תבלינים אמיתית) 1/2 כפית מרק עוף 1/2 כפית כמון 2 כפות פטרוזיליה / כוסברה קצוצה מלח מערבבים הכל בקערת נירוסטה ולהגיש.  לחצו כאן כדי לצפות במה המנדולינה בורנר V5 יכולה לעשות.
להמשך קריאה >