פרסומת של גוגל או משהו

מזרונית כיסוי מיטה

מזרונית - כיסוי מיטה


למה זה כל כך חשוב?
תחשבו על זה שאתם קונים מזרון משקיעים אלפי שקלים ובוף פק נשפך מיץ.
לא חבל ?
מה עכשיו ? תכבסו את המזרון ? 
אי אפשר!
כיסוי מטה או בשמו הפילוסופי מזרונית יעזור לכם למנוע את כל הבלאגן הזה.
אל תתבלבלו בין שעוונית למזרונית, שעוונית היא ניילון מרעיש לעומת מזרונית.
עשויה מחומרים איכותיים במבוק ו100% כותנה וכמובן כיסוי מונת מעבר נוזלים ומונעת הזעה.

זה כמו התעודת ביטוח של המזרון שלכם, כננו ללינק פה וקחו לכם מזרונית לחיים
 

הכתבות שלנו
מזרונית - כיסוי מיטה למה זה כל כך חשוב? תחשבו על זה שאתם קונים מזרון משקיעים אלפי שקלים ובוף פק נשפך מיץ. לא חבל ? מה עכשיו ? תכבסו את המזרון ?  אי אפשר! כיסוי מטה או בשמו הפילוסופי מזרונית יעזור לכם למנוע את כל הבלאגן הזה. אל תתבלבלו בין שעוונית למזרונית, שעוונית היא ניילון מרעיש לעומת מזרונית. עשויה מחומרים איכותיים במבוק ו100% כותנה וכמובן כיסוי מונת מעבר נוזלים ומונעת הזעה. זה כמו התעודת ביטוח של המזרון שלכם, כננו ללינק פה וקחו לכם מזרונית לחיים  
להמשך קריאה >
לידים לעסקים לידים או לידים לעסקים או לידים חמים . ליד הוא בעצם לקוח אשר מגיע בצורה מדוייקת לדף נחיתה או לאתר שלך או שלנו. עולם הלידים הוא עולם מאוד אכזרי מכיוון שפעמים רבות את הליד מוכרים למספר חברות. לא אצלנו, לי שהגיע אלייך הוא שלך . מה זה אומר? כשאתה מקבל מאיתנו לידים לעסקים אתה מקבל בעצם לקוח 1 . אתם מקבלים את הפרטים של הלקוח יוצרים קשר ומתקדמים לסגירת עסקה. ליד חם הוא ליד שלא חולק להמון אנשים , ליד מעפן הוא ליד ש10 חברות מקבלות. לידים לעסקים הם עניין רציני ויקר אם לא יודעים איך לנהל אותו. רוצים לשמוע עוד פרטים ? לידים לעסקים באתר אלקופונה.
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >